Leaders are the ones who have courage 
to run first into the unknown.

Simon Sinek

Hou je van verrassingen? Wij realiseren ons dat er enige angst maar ook opgewondenheid ontstaat wanneer er een stap in het ongekende wordt gezet. Onze onbekende “X” bestemmingen creëren vooraf reeds een gezonde spanning waarbij acceptatie, persoonlijke verantwoordelijkheid, flexibiliteit, vertrouwen, verwachting, geduld, niet-oordelen naar boven komen.
Je team vertrekt naar een onbekende bestemming, “ergens” in België, Europa of zelf daarbuiten. We zoeken in eerste instantie naar kleinere steden - dicht bij de natuur - die rechtstreeks vanuit de Benelux te bereiken zijn. De bestemming wordt vooraf besproken met de ‘initiator’ (een partner in crime). Dit is iemand van het bedrijf die niet meegaat maar wel - als enige - op de hoogte is van de details.
Hieronder enkele voorbeeld-bestemmingen:

Goed bereikbaar

Met rechtstreekse avondvlucht, vanuit België of Nederland.

Speciaal verblijf

Een verlaten vuurtoren, een oude mas, een prachtige kasteelhoeve, een berghut, ... we zoeken voor elke bestemming iets speciaals

Stad & Natuur

We kiezen eerder voor de compacte steden, die dicht bij de natuur liggen, dan voor de grote over-toeristische steden.

Aangepast klimaat

De bestemming wordt gekozen in functie van de periode van het jaar. Zodoende kunnen we het hele jaar door aangepaste programma's organiseren.

Over de bestemming

deel van de ervaring

We vertrekken met je team naar een onbekende bestemming X. Dit maakt deel uit van het concept. Om als team te kunnen transformeren moet je immers de controle kunnen lossen en buiten je comfortzone durven te komen.... en vertrouwen hebben in anderen!
Waar trekken we dan zoal naartoe ?
We zijn geen reisbureau, we vertrekken dus niet van een vast 'pakket' aan bestemmingen. Eigenlijk is de bestemming op zich zelfs niet eens zo belangrijk We maken immers geen toeristisch tripje.. 
Het gaat hem meer over de weg er naar toe. Voor elk programma wordt opnieuw een bestemming bepaald, op maat van de noden (en van het budget) van je team. We vertrekken in de eerste plaats vanaf een geschikte datum. Op basis daarvan kiezen we een bestemming die rechtstreeks (en betaalbaar) vanuit België of Nederland bereikbaar is, en we houden natuurlijk ook rekening met het seizoen, de mogelijkheden, de overnachtingsopties, de streek...

"In-teame" ervaring

Maar verwacht je ook niet aan de standaard seminariehotels of business-verblijven. We zorgen ervoor dat elk programma een ultieme en "in-teame" ervaring garandeert voor het team! We maken ons sterk om voor een heel originele verblijfsplaats te zorgen: een vuurtoren, een oude mas, een boomhuttencomplex, een grote villa met zwembad of misschien wel onder de sterrenhemel? En hoe vroeger de datum bepaald wordt, hoe meer mogelijkheden en hoe exclusiever we het programma kunnen uitwerken (ideaal 3 maanden vooraf).
We kunnen tevens een programma uitwerken voor internationaal opererende (en verspreide) teams die we naar één plaats laten samenkomen. 
We krijgen ook af en toe de vraag om het programma in België of Nederland te organiseren, omwille van 'interne policy'. Dit kunnen we zeker doen, maar houd er rekening mee dat het in dit geval meestal duurder (!) zal zijn, en het 'out-of-the-box' effect minder groot is.

%d bloggers liken dit: