Meerdaagse ervarende opleidingsprogramma's
 voor (management) teams

op maat van en voor allerlei soorten teams

MyTeam
ChallengeX

ONZE CORE BUSINESS

Wij dagen jullie team uit: samen - als team - op zoek naar de onbekende bestemming X, "ergens" in Europa. Een échte team-experience met team buildingcoaching en een  team innovation workshop.

MyTeam
DiscoveryX

Een MyTeamChallengeX met een extra dimensie: met behulp van Insights Discovery brengen we meer inzicht in de persona's en (samen-) werking van jullie team.

FreakyTeamWeekX

NIEUW!

Eén week per jaar écht tijd maken voor je SLT / management team: 
een week samen werkenleren, groeien, aan de toekomst bouwen  van jullie team en jullie organisatie.

XpeditionX

Met jullie team op expeditie, niet alleen om te beleven maar ook om te leren. Jullie bereiden mee de expeditie voor en worden ondergedompeld in een bad van agile  en digitaal project management.

Hoe lang ?

Onze bootcamps duren minimaal 3 dagen. We hebben ervaren dat je deze tijd moet vrijmaken om een écht team transformatie traject te laten werken.

Xtra info

Waar ?

Wij werken niet met vaste bestemmingen. Voor elk programma wordt - out-of-the-box - een exclusieve bestemming geselecteerd, op maat van jullie team en doelstellingen.

Xtrainfo

Wanneer ?

Jullie bepalen de periode en de datum, op basis van jullie agenda. Omdat elk programma maatwerk is en we jullie een sublieme ervaring willen geven, kunnen we maximaal 2 programma's per maand inplannen. Maar dit kan het hele jaar...

Xtra info

Teamgrootte

Het ideale team bestaat uit 7 à 8 personen en hierop zijn onze programma's afgestemd: min. 5 max. 14 teamleden.  Maar omwille van het maatwerk kunnen we oneindig variëren - op maat van jullie specifieke situatie.

Maatwerk

Geen bandwerk, geen voorgekauwd programma, geen afgeleefde boel: onze programma's zijn authentiek en op maat uitgwerkt naar de specifieke noden en situatie van jullie team.

Xtra info

Kostprijs ?

Onze prijzen zijn meer dan correct, in verhouding tot de voorbereiding. En jullie investering zal in veelvoud terugverdiend worden.

Xtra info
%d bloggers liken dit: