Alone we can do so little,
together we can do so much

Helen Keller

play hard! - work hard!
7 dagen met je team
naar onbekende bestemming X

Eén week exclusief reserveren voor je eigen team. Eén week per jaar écht tijd maken voor elkaar. Eén week per jaar bezig zijn met visie en strategie. En ondertussen toch op volle toeren verder werken. Dat is de FreakyTeamWeekX.
Wij nemen je team mee naar een onbekende maar bijzondere bestemming, "ergens in Europa". Er wordt voldoende tijd voorzien om je dagelijkse werkzaamheden verder te zetten. Maar we trekken ook tijd uit om je team te coachen en voor team building, plezier en ontspanning. Want ook dat is het "andere werken"

7 dagen met je team naar onbekende bestemming X
overnachting in een buitengewone, exclusieve of speciale locatie

Op verplaatsing werken, vergaderen, ontspannen, gecoacht en gementord worden.... samen met je management team...
een onvergetelijke team-ervaring.
Wij ondersteunen in de voorbereiding, ter plaatse en met de nazorg.

7 dagen

Team experience: **

Team building: ***

5 - 25 deelnrs

Team coaching: **

Team innovation: ***

1 week in-team
werken, leren, sporten, samenleven & teamen

1/3 de 
strategische team-meetings 

1/3 de opleidingen, coaching & mentoring

1/3de
sport, plezier, team building

1/3 de individuele werkzaam-heden

 • tijdens deze week laten we het team op regelmatige tijdstippen samenzitten rond inhoudelijke onderwerpen
 • missie, visie, strategie
 • geen dagenlange meetingsessies, maar wel afgewisseld met andere inhoudelijke, productieve en ontspannings-momenten
 • een digitale coach, een teamcoach en eventueel externe specialisten zorgen voor opleidingssessies, coaching, en mentoring van het team
 • focus op Team Innovation Workshops en Team Transformatie
 • Regelmatig voorzien we korte of iets langere ontspanningsmomenten: een wandeling, een fietstocht, een escape room, een water-activiteit, een meditatie-moment...
 • work hard, play hard... natuurlijk moet er ook  af en toe eens gevierd en gefeest worden.
 • Je dagelijkse werkzaam-heden moeten niet blijven liggen zodat je bij thuis-komst niet tegen een onoverzienbare berg werk aankijkt. 
 • Wij voorzien een goede wifi en minimaal 3 uur per dag waar je je dagelijkse werk kan verderzetten - ook virtueel met klanten, medewerkers, leveranciers,...

1/3de + 1/3de + 1/3de + 1/3de = 4/3de rendement, gedurende 7 dagen! 

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom we 4 keer "1/3de" opsommen. Dit is pas "out-of-the-box" denken! Doordat we een hele week als team samen,zijn (en iedereen altijd aanwezig is), doordat onze dagen langer duren dan 9-to-5 en doordat we geen kostbare tijd verliezen door files, laatkomers of andere 'externe stoorzenders in ons proces, is het rendement van zo'n week samenwerken vele malen hoger dan een normale werkweek. Waarschijnlijk haal je uit je team hetzelfde rendement waar je anders minimum een maand voor nodig hebt. En bovendien zijn je teamgenoten gemotiveerd, creatief, en gefocused! En dat dit daarna een vliegwiel-effect heeft op het rendement van je team, hoeft geen betoog!
Wanneer je deze FreakyTeamWeekX lang op voorhand inplant in ieders kalender, zal je er ook maximaal rendement uithalen.
De FreakyTeamWeekX is eveneens een ideaal concept voor afstand-teams: je werknemers die versnipperd over het continent (of zelfs over de wereld) samenwerken, eens per jaar fysiek samenbrengen om met hoog rendement te laten samenwerken en samen-teamen.

Concept

Management Teams en Senior Leadership Teams hebben het de dag van vandaag zo moeilijk om nog écht samen te werken, samen team te vormen, samen strategie, missie en visie uit te werken. 
Het doel van de FreakyTeamWeekX is om met jullie management team 1 week per jaar exclusief voor het eigen team te reserveren. Jullie leven en werken als één team samen, op een bijzondere - door ons geselecteerde - bestemming X. DIt is geen incentive of plezierreisje, jullie komen om te werken, te leren, team te vormen, strategie te bepalen.... maar ook om voldoende te ontspannen, te sporten, plezier te maken.

Practisch

maatwerk

De FreakyTeamWeekX wordt goed van tevoren ingepland en uitgewerkt, door M@@ITeam - en samen met de team manager (of een voorbereidend organisatie-comité). Er wordt een locatie gezocht waar het aangenaam is om te verblijven maar ook om effectief te werken en te focussen.
Het programma wordt opgedeeld in verschillende blokken. Er worden blokken georganiseerd waarin het team samenkomt om aan haar missie, visie, strategie, jaarplan, digitaal transformatieplan, .... te werken. Er worden blokken georganiseerd waar het team wordt getraind, gecoacht en gementord over bepaalde onderwerpen of problematieken.  Dit door de ervaren digitale en teamcoaches van M@@ITeam, maar er kunnen ook externe specialisten ingehuurd worden.
Er worden blokken vastgelegd waarin iedereen zijn dagelijkse werkzaamheden kan verderzetten (mailen, telefoneren, skypemeetings, andere taken opvolgen). En er worden blokken voorzien om mentaal te rusten, te sporten, te mediteren, te wandelen, te ontspannen, te spelen, te teamen,...
De avonden kunnen gevuld worden met ernstige of minder ernstige evenementen.

Inspiratie

 • samen-werken
 • samen meters maken
 • samen missie en visie bepalen
 • samen strategie bepalen
 • samen-leven
 • samen ontspannen, teambuilden, teamen

Doelstellingen

Maaiteam zorgt voor de volledige practische als logistieke voorbereiding van de FreakyTeamWeekX.
Wij zorgen voor het transport, een zeer exclusief en inpirerend verblijf, de gezonde catering, de sportieve en teambuildingsmomenten, de excutive coaching, de opleidingen, en de ontspanningsmomenten.
Maar wij  ondersteunen jullie ook bij de inhoudelijke voorbereiding. Een teamcoach en een digitale coach staat jullie team bij in het verder ontwikkelen van missie, visie en strategie. Specifieke opleidingen i.v.m. Digitale Transformatie kunnen worden geprogrammeerd.  Externe specialisten kunnen ingehuurd worden, afhankelijk van de te bespreken topics. Elke FreakyTeamWeekX is 100% maatwerk, met doelstellingen op maat van jullie teamwerk.

Als team gedurende 1 week intensief:

 • samen-werken
 • samen meters maken
 • samen missie en visie bepalen
 • samen strategie bepalen
 • samen-leven
 • samen ontspannen, teambuilden, teamen

Meer info...

over de bestemmingen

Meer info

Referenties

Meer info

Over de planning

Meer info

Richtprijzen

Elke bootcamp is een programma op maat en in onderling overleg. Afhankelijk van de datum en de periode van het jaar, de grootte van het team, de doelstellingen, de bestemming, het beschikbare budget, kan de kostprijs heel erg uiteenlopen. Doch hebben we voldoende ervaring om de kostprijs heel exact te kunnen berekenen (all in prijs, dus geen verassingen).  We zijn geen reisbureau of incentive-organisatie, weet dat we geen marge nemen op de vluchten, de overnachtingen of de maaltijden. Ons businessmodel is gebaseerd op het organiseren en het coachen van dit programma (vaste dagprijs).
Op basis van onze ervaringen kunnen we wel een aantal betrouwbare richtprijzen meegeven, afhankelijk van de doelgroep en het bijhorende comfortlevel.

Standaard

PRIJS ALL INCLUSIVE
 (VLUCHTEN, 7 OVERNACHTINGEN, ALLE MAALTIJDEN, ACTIVITEITEN,  COACHING, WORKSHOPS...)

INCLUSIEF INTAKE GESPREK EN VOORBEREIDINGSMEETING

INCLUSIEF TEAM ASSESSMENT

OPTIE: TEAMCHALLENGE 

EXCLUSIEF DRANKEN EN 
TRANSPORT NAAR LUCHTHAVEN

vanaf 3000€ pp all in

Senior

+ EXECUTIVE TEAM COACH

+ EXTRA COMFORT

+ SPECIALE ACTIVITEIT(EN)

+ EXTRA WORKSHOP


OPTIE: EXTERNE SPECIALIST / SPREKER

OPTIE: TEAMCHALLENGE (1 DAG)

vanaf 5000€ pp all in

Executive

+ VIP ONDERSTEUNING

+ BUSINESS TRAVEL

+ EXCLUSIEVE ACTIVITEIT

+ EXCLUSIEVE OVERNACHTING


OPTIE: EXTERNE SPECIALIST /
 SPREKER

OPTIE: TEAMCHALLENGE (1 DAG)

vanaf 8000€ pp all in

%d bloggers liken dit: