onze visie

Onze VUCA maatschappij is in volle digitale, climatologische en sociale transformatie. Als gevolg van hiervan verandert heel snel het communiceren, het consumeren, het transporteren, het werken, het digitaliseren, het ondernemen, het functioneren van werknemers en teams,... 
En al deze veranderingen vereisen ook een nieuw en ander soort leiderschap.

De toekomst is aan de wendbare (agile) TEAMS !
Individuele talenten kunnen maar sterk worden wanneer ze gedragen worden en mee hun bijdrage leveren in een team. "Controllerende", hiërarchische Management Teams moeten transformeren naar coachende, innoverende Leadership Teams. Zij moeten niet bezig zijn met het (micro-)managen van de shit van gisteren maar wél met de digitale visie en missie van morgen.

De manier waarop we succesvol in/met zelf-organiserende, digitale, wendbare en innovatieve teams kunnen SAMEN-werken zal het toekomstig succes van onze bedrijven en maatschappij bepalen.

Achtergrond

Peter Gielen heeft na een (internationale) loopbaan van bijna 30 jaar, beslist om een 180° carrière-switch te maken. Hij wil zijn management-ervaring en digitale expertise op een zeer belevende (en niet belerende) manier doorgeven aan andere organisaties. Hij volgde o.a. een teamcoach opleiding en enkele opleidingen in Digitale transformatie en in 2018 stapte hij buiten zijn comfort-zone  en richtte M@@ITeam# op.

Onze missie

Wij willen managementsteams en ondernemingen voorbereiden op het Nieuwe Werken, het Nieuwe Managen, op de nieuwe digitale wereld van morgen. Alleen (digitaal) sterke, wendbare en innoverende (Leadership) TEAMS kunnen bedrijven en organisaties van morgen sterk maken. Hierin willen we graag ons steentje bijdragen, met het organiseren van teambevorderende, out-of-the box en innovatieve 
Team Transformation & Leadership Transformation Programma's,
en met het implermenteren van 
Team Innovation Tools & Methodieken.

Naam en logo

Het M@@ITeam# logo spreek je uit als het Engelse "My Team" , en schrijf je fonetisch in het Nederlands als "maaiteam". Maar in de naam en het logo zit nog veel meer symboliek verwerkt (zoals in de out-of-the-box concepten van maaiteam) :

TEAM!

Ons doel is om teams beter te maken en om het teamwerk centraal te plaatsen.

%d bloggers liken dit: