(halve) dagprogramma's

op maat van en voor allerlei soorten teams

Team Innovation Workshop

We leren jullie team beter samenwerken door Teamtools of teammethodes. Een digitale coach begeleidt jullie in het nieuwe teamwerken - helemaal op maat van je team.

MyTeam
Challenge BXL

The MyTeamChallengeX, maar dan gedurende één dag in een stad in België of Nederland. De nabespreking en coaching doen we achteraf bij jullie op kantoor (of in een lokatie op afzondering)

The Change Game

NIEUW!

Een stadspel waar het team een strategisch en creatief spel speelt met behulp van een ipad en een innovatieve gaming-app. Onderweg zitten onderwerpen en vragen verwerkt i.v.m een lopend  change traject.

Coach the Team coach

We coachen jullie managers om zelf betere coaches te worden van hun team. We leren hen boeiende vergaderingen te organiseren, de KANBAN werkwijze gebruiken, feedbackcultuur, eye-level communicatie, een empathisch teamleider te worden...

Hoe lang ?

Onze teamshots duren maximaal een dag

Xtra info

Waar ?

Wij werken niet met vaste bestemmingen. Voor elk programma wordt - out-of-the-box - een exclusieve bestemming geselecteerd, op maat van jullie team en doelstellingen.

Xtrainfo

Wanneer ?

Jullie bepalen de periode en de datum, op basis van jullie agenda. Omdat elk programma maatwerk is en we jullie een sublieme ervaring willen geven, kunnen we maximaal 2 programma's per maand inplannen. Maar dit kan het hele jaar...

Xtra info

Teamgrootte

Het ideale team bestaat uit 7 à 8 personen en hierop zijn onze programma's afgestemd: min. 5 max. 14 teamleden.  Maar omwille van het maatwerk kunnen we oneindig variëren - op maat van jullie specifieke situatie.

Xtra Info

Maatwerk

Geen bandwerk, geen voorgekauwd programma, geen afgeleefde boel: onze programma's zijn authentiek en op maat uitgwerkt naar de specifieke noden en situatie van jullie team.

Xtra info

Kostprijs ?

Onze prijzen zijn meer dan correct, in verhouding tot de voorbereiding. En jullie investering zal in veelvoud terugverdiend worden.

Xtra info
%d bloggers liken dit: